Распоредот на колоквиумската недела можете да го видите на линкот.

 

Забелешка:  ЗА НАЧИНОТ НА ПОЛАГАЊЕ ЌЕ СЛЕДИ ДОПОЛНИТЕЛНО СООПШТЕНИЕ СОГЛАСНО ПРЕПОРАКИТЕ ЗА ЗАШТИТА ОД COVID 19

Распоредот да се следи, бидејќи можни се корекции во термините за полагање!