Пријавување на испити за септемвриска испитна сесија ќе се врши во периодот од 19.09.2022г. – 23.09.2022г. (понеделник до петок) со уредно пополнета пријава (од двете страни) и уплатница од 500 ден.(цел на дознака: испит). Студентите задолжително
електронски да го пријават испитот!
За пријавување испити после дадениот рок, се уплаќа дополнителна уплатница 400 ден, за секој испит кој се пријавува.