Почитувани студенти
Денес директорот на Високата медицинска школа – Битола проф.д-р Домника Рајчановска, и ново избраниот директор проф.д-р Тања Јовановска го одржаа првиот академски час.

Уште еднаш, им посакуваме успешен старт на учебната година и лесно совладување на наставниот материјал.
Наставниот кадар ви стои на располагање кон креирањето на вашата успешна академска приказна.

Среќен почеток.