23 04, 2024

Работилница на тема: Имплементација на директивите за безбедност при работа со пациенти

2024-04-24T08:35:30+00:00април 23, 2024|

Денес на Високата медицинска школа во Битола успешно се реализира [...]

16 04, 2024

Промоција на првиот број на Нови хоризонти – списание за студентски истражувања

2024-04-16T19:44:55+00:00април 16, 2024|

Универзитетот „Св. Климент Охридски”- Битола го промовира првиот број на [...]

Go to Top