Дополнување на испитна сесија

февруари 10, 2022|0 Comments

Паразитологија 16.02.2022 12h ЦЈЗ Дијагностички постапки во микробиологијата 16.02.2022 12h ЦЈЗ Микробиологија17.02.2022 12h ЦЈЗ Микробиологија со паразитологија 17.02.2022 12h ЦЈЗ Клиничка биохемија 1 ќе следи термин после 25.02.2022 Клиничка биохемија 2 ќе следи термин после [...]