Резултати од испити

мај 11, 2021

Резултати од Интерна медицина Одржан на:23.04.2021 Сите насоки

[…]
мај 11, 2021

Резултати од испит по предметот Физикална терапија-Априлска сесија

[…]
мај 7, 2021

Резултати од Анатомија Одржан на:23.04.2021

[…]
мај 7, 2021

Резултати од испитот по хемија 1 што се одржа на  29.04.2021  

[…]
мај 7, 2021

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ОСНОВИ НА РАДИОЛОГИЈА, ОДРЖАН НА ДЕН 23.04.2021 ГОД.

[…]
мај 6, 2021

Резултати од испитот по предметот СОЦИОЛОГИЈА одржан на 04.05.2021

[…]
мај 6, 2021

Резултати од сите испити кај проф. д-р Гордана Ристевска Димитровска на казнена априлска сесија

[…]
мај 6, 2021

Резултати од Испит по предметот Спортска медицина   Одржан на 26.04.2021 год.

[…]
мај 6, 2021

Резултати од испитот по Основи на кинезитерапија во Априлска казненна сесија одржан на 27.04.2021г.

[…]
мај 5, 2021

Р Е З У Л Т А Т И од  ИСПИТИТЕ по БИОХЕМИЈА, БИОХЕМИЈА I, ЦИТОЛОГИЈА СО ХУМАНА ГЕНЕТИКА и ХИСТОЛОГИЈА одржани  на  27.04.2021 год.

[…]
мај 5, 2021

Резултати од  ИСПИТ по предметот:  Хигиенски преглед на храна

[…]
мај 4, 2021

Резултати од испит по предметот Ортопедија и трауматологија Априлска сесија

[…]
мај 4, 2021

Резултати од испит по предметот Анестезија и реанимација – Априлска сесија

[…]
април 29, 2021

РЕЗУЛТАТИ од ИСПИТ  Предмет : Прехранбени адитиви и пестициди 28.04.2021год.

[…]
април 29, 2021

Резултати од испити Социјална медицина Одржан на: 26.04.2021 година.

[…]
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски