Резултати од колоквиуми

мај 14, 2021

Р Е З У Л Т А Т И од  I КОЛОКВИУМ (ПОПРАВЕН)  по ФИЗИОЛОГИЈА одржан  на  07.05.2021 год.

[…]
мај 14, 2021

Резултати од попрaвниот прв колоквиум по Биофизика

[…]
мај 12, 2021

Резултати од I поправен колоквиум по предметот: Педијатрија со нега – општи и акушерки Одржан на: 22.04.2021 год.

[…]
мај 12, 2021

Р Е З У Л Т А Т И од  I КОЛОКВИУМ (ПОПРАВЕН)  по БИОХЕМИЈА I, БИОХЕМИЈА (санитарни инженери) и ХИСТОЛОГИЈА (физиотерапевти)  одржан  на  07.05.2021 год.  

[…]
мај 11, 2021

Резултати од  поправен колоквиум   по предметот: Ургентни состојби во медицината Одржан на: 27.04. 2021

[…]
мај 11, 2021

Резултати од  прв колоквиум   по предметот: Ментална хигиена за санитарни инжинери Одржан на: 27.04. 2021

[…]
мај 11, 2021

Резултати од Интерна медицина Одржан на:23.04.2021 Сите насоки

[…]
мај 11, 2021

Резултати од поправен кол по: Современи дијагностички методи Одржан на: 23.04.2021   физиотерапевт

[…]
мај 11, 2021

Резултати од поправен кол по: Современи дијагностички методи Одржан на: 23.04.2021   Општа мед. сестра

[…]
мај 11, 2021

Резултати од I поправен колоквиум по предметот: Здравствено воспитание Одржан на: 23.04.2021г.

[…]
мај 11, 2021

РЕЗУЛТАТИ од ПРВ КОЛОКВИУМ по предметот ДЕРМАТОВЕНЕРОЛОГИЈА СО НЕГА одржан на 26.04.2021

[…]
мај 7, 2021

Резултати од Анатомија Одржан на:23.04.2021

[…]
мај 7, 2021

Резултати од поправен по: AЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА Одржан на: 23.04.2021

[…]
мај 6, 2021

Резултати од I поправен колоквиум по предметот Културолошки компетенции на здр. професионалци   Одржан на 20.04.2021 год.

[…]
мај 6, 2021

РЕЗУЛТАТИ ОД  ПРВ КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА ВО ЛАБОРАТОРИЈА

[…]
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски