Соопштенија

мај 14, 2021

ЈАВНА ОДБРАНА НА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ТРУД НА КАНДИДАТОТ Ангела Трајковска

[…]
мај 14, 2021

ЈАВНА ОДБРАНА НА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ТРУД НА КАНДИДАТОТ Даниела Ѓоргиевска

[…]
мај 11, 2021

ЈАВНА ОДБРАНА НА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ТРУД НА КАНДИДАТОТ Дејан Блажевски

[…]
март 23, 2021

ЈАВНА ОДБРАНА НА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ТРУД НА КАНДИДАТОТ Сузана Зајаковска Тодевска

[…]
март 3, 2021

СООПШТЕНИЕ за втор циклус студии

[…]
февруари 16, 2021

Предавања од Проф. Гордана Белческа за студентите од насоката КТМР

[…]
февруари 8, 2021

Термин за предавање по предметите : Основи на исхрана и терапија во ИН и Интрахоспитални инфекции

[…]
јануари 28, 2021

Маил адреси за студентите од втор циклус студии за учебната 2020/2021

[…]
јануари 4, 2021

ЈАВНА ОДБРАНА НА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ТРУД НА КАНДИДАТОТ Ариан Абазоски

[…]
декември 30, 2020

ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ

[…]
декември 23, 2020

ЈАВНА ОДБРАНА НА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ТРУД НА КАНДИДАТОТ Јулијана Сидоровска

[…]
ноември 19, 2020

In4Child видео

[…]
ноември 19, 2020

Соопштение за II циклус студии !

[…]
октомври 9, 2020

ЈАВНА ОДБРАНА НА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ТРУД НА КАНДИДАТОТ Берат Села

[…]
октомври 9, 2020

ЈАВНА ОДБРАНА НА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ТРУД НА КАНДИДАТОТ Eрблин Домазети

[…]
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски