Соопштенија

мај 14, 2021

Упатство за студентска анкета

[…]
мај 11, 2021

Пријава за поправен прв колоквиум по предметот Дерматовенерологија

[…]
мај 11, 2021

Термин за полагање колоквиум по предметот Санитарна техника

[…]
мај 10, 2021

Предавање ЕТИКА

[…]
мај 10, 2021

Предавање по предметот ЕТИКА на 10.05.2021 во 11 ч.

[…]
мај 7, 2021

Термин за оценки кај Пред. м-р Лена Петруловска

[…]
мај 6, 2021

СООПШТЕНИЕ од  Проф. Д-р ТУТЕСКА

[…]
мај 6, 2021

Пријава за поправен прв колоквиум по Биофизика

[…]
мај 5, 2021

Дополнување на распоредот на испити за Априлска сесија

[…]
мај 3, 2021

Пријава за испит по предметот Физикална терапија(Априлска сесија)

[…]
април 29, 2021

СООПШТЕНИЕ од  Проф. Д-р ТУТЕСКА

[…]
април 28, 2021

Соопштение за испит по предметите Хирургија и Физикална терапија

[…]
април 27, 2021

Известување за студентите кои треба да се јават на усно по предметот Епидемиологија

[…]
април 23, 2021

Пријава за полагање по предметот Дематовенерологија

[…]
април 22, 2021

Распоред на полагање по предметот Здравствено воспитание (23.04.2021)

[…]
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски