Прв циклус

Пријава за настава за втора и трета година (трета повторно)

септември 29, 2022|0 Comments

Општа насока https://forms.gle/k1dcxeguFF7Z2rsw8 Физиотерапевти https://forms.gle/QZAcQ8Vq5Mgu1T4b8 Мед. лабораториски анатичар https://forms.gle/ZWiX98XcvviXNfBz7 Акушерки https://forms.gle/jXaHAFbpsAYgDcrq5 Радиолошки технолог https://forms.gle/xARqq3M5Wy12rvU5A Санитарен инженер https://forms.gle/GET4xPmgWjcZ1fnSA

СООПШТЕНИЕ ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС

септември 29, 2022|0 Comments

Почитувани, Првиот Акадески час на Високата медицинска школа – Битола, ќе се одржи со физичко присуство на ден 03.10.2022 година (Понеделник), со почеток во 12:00 часот.

Промена на термин за евидентирање на Практичната настава за насоката Физиотерапевти и Мед. лабораториски аналитичари

септември 26, 2022|0 Comments

Евидентирање на Практичната настава за насоката Физиотерапевти и Медицинско лабораториски аналитичар ќе се врши на 29.09 во 10h кај Проф. д-р Изабела Филов.

СООПШТЕНИЕ

септември 22, 2022|0 Comments

Упис на непарен (зимски ) семестар, за учебната 2022/23 г. ќе се реализира од 26.09.2022 – 30.09.2022г.(понеделник-петок) Студентите од прв циклус студии, потребно е да запишат семестар (непарен, зимски) IIIтрет, V петти или V петти [...]