Прв циклус

Соопштение проф.д-р Изабела Филов -онлине предавања

ноември 27, 2022|0 Comments

Предавањата по предметите Неврологија, Психијатрија и Судска медицина, наредната недела ќе се одржат онлине, по следниот редослед: -Неврологија-28.11.2022 во 16.30 https://meet.google.com/mjc-stpt-hbe -Психијатрија-30.11.2022 во 16.30 https://meet.google.com/pki-xiqa-apu -Судска медицина 1.12.2022 во 16.30 https://meet.google.com/djy-boak-pme      

ИЗВЕСТУВАЊЕ

ноември 25, 2022|0 Comments

Се известуваат сите студенти кои го слушаат предметот Здравствено воспитание кај проф.д-р Домника Рајчановска на 30.11.2022 година (среда), предавањата ќе започнат во 09:30 часот.