Уписи

декември 30, 2020

ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ

[…]
октомври 2, 2020

Дополнителен конкурс за четврт уписен рок

[…]
септември 28, 2020

Решенија за упис трет уписен рок

[…]
септември 25, 2020

Прелиминарна листа трет уписен рок

[…]
септември 23, 2020

Дополнителен конкурс трет уписен рок

[…]
септември 21, 2020

Решенија за упис втор уписен рок

[…]
септември 17, 2020

Прелиминарна листа втор уписен рок

[…]
септември 9, 2020

РЕШЕНИЈА ЗА УПИС 2020/2021

[…]
септември 7, 2020

Преелиминарна листа прв уписен рок учебна 2020/2021

[…]
август 24, 2020

НАСОКИ за постапување на единиците на УКЛО за време на пријавувањето / запишувањето на кандидати по Конкурс во прва година во академската 2020/2021 година

[…]
јули 24, 2020

Информации за уписи 2020/2021

[…]
јуни 25, 2020

КОНКУРС ЗА УПИС НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021

[…]
јуни 25, 2020

КОНКУРС ЗА УПИС НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021

[…]
ноември 20, 2019

Дополнителен конкурс за втор циклус студии

[…]
ноември 4, 2019

Д О П О Л Н И Т Е Л Е Н К О Н К У Р С ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ

[…]
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски